Het verhaal

Wounch is ontstaan uit een simpel ABC-tje. Zet een architect, een bouwer en een coach bij elkaar en dan ontstaat er iets moois! Architect Minke Oosterlaan, bouwer Nina Hoogerbrugge en coach Robert Douma zijn in 2013 om de tafel gaan zitten om na te denken over een nieuwe werkplek voor flexwerkers, die op zoek zijn naar inspiratie, energie en samenwerking.

Deze plek hebben zij gevonden en gecreëerd op de Berkelse Poort 15 in Berkel en Rodenrijs. Hier kon een win-winsituatie worden gerealiseerd, want de 1e verdieping van een leegstand pand werd gevuld èn de locatie biedt de Wounchers hier de gelegenheid een bijzondere werkplek te realiseren.

Een eigen werkplek op een tapijt van 2×3 meter, die je naar eigen idee inricht, maar met de faciliteiten van een kantoor, zoals een aparte overleg-/vergaderruimte en ruime lunchplek. Uiteraard ontbreekt ook de loungeplek niet, want zo is de naam ontstaan, uit een combinatie van Work + Lounge, oftewel Wounge. De naam is gewijzigd in Wounch toen bleek dat dit straattaal is voor ‘Why don’t you?’, dit vonden wij heel toepasselijk voor deze werkplek!

Wounch biedt geen luxe, maar wel alle ruimte voor eigen inbreng, samenwerking, overleg en activiteiten. Wat begon als een gek idee, is inmiddels werkelijkheid geworden. Maak een afspraak en kom eens langs om te kijken of dit ook bij jou past!